Ubuntu TorreVicens v.02

Acabem de publicar la segona versió de l’Ubuntu TorreVicens on hem activat l’intercanviador d’espais (s’ha d’instaŀlar el CompizConfig-Settings-Manager i després executar-lo, invocant l’ordre ccsm des del terminal, i un cop executat cal anar a l’apartat de gestió de finestres i llavors a dalt a la dreta marcar el canviador d’aplicacions, la qual cosa ens permetrà moure’ns entre les diferents aplicacions que tenim obertes amb la combinació de tecles Alt+Tab) així com un complement del nautilus que permet redimensionar les imatges de forma massiva (és el nautilus-image-manipulator, abans anomenat nautilus-image-converter).

Finestra del ccsm on es veu l'activador de l'intercanviador d'espais

Finestra del ccsm on es veu l’activador de l’intercanviador d’espais

D’altra banda hem eliminat els jocs de la versió pública (a la interna ja els vam eliminar a la primera versió) i hem mantingut la resta de paquets, entre els quals el visualitzador de diferències Meld. Hem aprofitat per actualitzar el sistema i ja incorpora la versió del nucli 3.5.0-34-generic.

Evidentment, com l’altra vegada, podeu descarregar-vos les imatges del mateix lloc que la primera versió (http://ves.cat/gNRl), on podeu veure encara les primeres versions que vam publicar i les noves a dins de la carpeta Versió 02. Proveu-les i digueu-nos què us semblen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *