Reflexions post vaga #14N del llit estant

Ja té raó l’Eva quan l’altre dia em va comentar que feia molt temps que no escrivia cap apunt nou al bloc, ja ho vaig dir fa temps, però em temo que els microblocs estan matant els blocs. En qualsevol cas no és d’això del que volia parlar avui.

Resulta que porto tota la setmana de baixa i per tant ahir no vaig poder fer vaga, però m’he estat mirant les notícies i n’hi ha unes quantes d’esgarrifoses; evidentment que el nen de 13 anys atonyinat pels mossos s’ha convertit en la notícia del dia. El vídeo mostra clarament (al menys per a mi) que potser el primer cop de porra és fortuït, però no així els següents, ni els que se li donen a la noia que es queixa de l’actuació policial:

No puc entendre com els mossos honrats no exigeixen anar identificats perquè no puguem pensar que tots són iguals! Ha estat la decisió més desafortunada del Conseller d’Interior, que fa que pensem que tots els mossos són dolents perquè no podem distingir-los; a diferència del que passa a d’altres llocs:

Per tot això després d’aquesta petita reflexió només se m’acudeix demanar #PuigDimissió i agrair tothom qui ha participat a la vaga la demostració que un altre món és possible!

Espero que tota aquesta moguda tingui traducció el proper #25N perquè no podem ser un país nou fent servir mètodes tan vells.

EDITO: Per cert, la composició d’imatges de la policia alemanya i la catalana és d’Albano Dante (@_cafeambllet). redactor junt amb la Marta Sibina (@marta_sibina) de la revista Cafè amb llet famosa per haver destapat la #corrupCiU del negoci de la sanitat a Catalunya, i que en lloc de ser investigat es va traduir en una denúncia cap als redactors, de manera que els que feien els xanxullos continuen fent-los.

Encara més, demà divendres, a les 20:00 seran tots dos a Lleida, a l’edifici del Rectorat, plaça Víctor Siurana, 1; aula 2.13 per parlar del «Negoci de la sanitat catalana».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *